به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت.معدن وتجارت یزد , محمدرضا علمدار یزدی با تاکید بر ضرورت و اهمیت ارتباط میان دانشگاه و بخش های مختلف تولید و تجارت، گفت: تاریخچه دانشگاه را وقتی مطالعه میکنیم درمیابیم دانشگاه برای صنعت ، بازار و برای نیاز بازار بوجود آمده است، درواقع کارکرد دانشگاه سه مورد تولید علم، انتقال علم و اشاعه علم است که متاسفانه امروزه ما اشکالاتی در موازنه این کارکرد ها داریم که انشاالله به همت مدیران دانشگاه و اساتید بزرگوار و همچنین همکاری سایرین این موارد حل خواهد شد.
وی با اشاره به کارکرد موسسات پژوهشی تصریح کرد: در پژوهشگاه ها آن چه که اتفاق می افتد صرفا تولید علم در جهت حل و رفع مشکلات است؛ و این فرآیندی است که بسیار مورد نیاز بخش تولید و تجارت امروز ما است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان یزد با اشاره به تحصیل بالغ بر بیست و پنج هزار دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در استان یزد، تاکید کرد: این افراد زمانی که فارغ التحصیل شدند توقع کار مناسب و در شان خود دارند، درصورتی که باید این نگاه کارمندی و حقوق بگیری تا حدود زیادی تعدیل شود و افراد به سمت کارآفرینی بروند و به جای آن که انتظار داشته باشند کسی برای آنها اشتغال ایجاد کند، خودشان با توجه به تخصص دانشگاهی خود، ایجاد شغل و درآمد کنند.
محمدرضا علمدار یزدی افزود: بیست و سه سال است که استان رتبه اول قبولی در دانشگاه را از آن خود کرده، پس این ظرفیت و توانایی میان جوانان ما وجود دارد که مشکلات را به دست خودمان حل کنیم؛ در واقع ما یک زنجیره کامل از توانایی را در استان خود دارا هستیم.
وی ادامه داد: حلقه مفقوده این زنجیر، ارتباط حقیقی و مستمر تولید، تجارت و دانشگاه است؛ که باید با سرعت هرچه بیشتر و انرژی مضاعف آن را پیگیری کرد و آن چنان بخش های مختلف تولید و تجارت را با دانشگاه درگیر و ترکیب ساخت که مشکلات هرکدام به دست دیگری حل و فصل شود.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان یزد با تاکید بر اهمیت واحد های پژوهشی، گفت: وقتی یک واحد تولیدی یک مرکز پژوهشی قدرتمند داشته باشد و روی آن سرمایه گزاری شده باشد، نتیجه این میشود که برای مثال یک کارخانه فولاد، در مرکز شهر، تولید میکند اما بدون ذره ای آلودگی.
محمدرضا علمدار یزدی در پایان با اشاره به لزوم همکاری جدی، مستمر و منظم میان دانشگاه و سازمان های مربوطه، گفت: تقاضای من این است که با همدلی، کار جدی و همکاری مستمر مشکلات بخش های تولید و تجارت را رفع کنیم؛ چرا که این زمان، زمان کار و تلاش و فعالیت بی وقفه برای اعتلای نام ایران عزیز است.
همچنین در این جلسه دکتر نصیری زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، دکتر المدرسی معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر منصور مهینی زاده رئیس دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری؛ ، دکتر فیض پور عضو هیئت علمی گروه اقتصاد و تنی چند از اعضای هیئت علمی دانشگاه یزد، ضمن بیان نظرات و پیشنهادات خود، بر اهمیت ادامه جلسات تاکید کردند و ابراز امیدواری کردند این دوره، فصل نوینی در روابط میان دانشگاه و بخش های تولید و تجارت باشد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 24,نوامبر,2024